Danas oblačno i svježije

Izvor: Cafe.ba, 19.Apr.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i svježije

U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti promjenljivo oblačno i svježije vrijeme sa sunčanim intervalima, dok je na istoku prijepodne moguća slaba kiša, a u planinama snijeg.

Najviša dnevna temperatura od osam do 13, na sjeveru 15, na planinama tri, a na jugu do 17 stepeni Celzijusovih.

Jutros je pretežno vedro na sjeveroistoku i jugozapadu, u Krajini sa niskom oblačnošću, a u kotlinskim predjelima i uz rijeke ima sumaglice i magle, saopšteno je iz Hidrometeorološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << zavoda Republike Srpske.

U centralnom pojasu je promjenljivo oblačno, na istoku, jugoistoku i jugu oblačno ponegdje sa kišom, a na planinama sa slabim snijegom.

U tim predjelima prijepodne se očekuje prestanak padavina, pa će do kraja u svim područjima biti suvo i sunčano, dok će u planinskim predjelima centralnog pojasa i na istoku biti svježije nego prethodih dana.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni u planinama do jak, na jugu umjerena, prolazno jaka bura.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus devet, Čemerno minus dva, Han Pijesak minus jedan, Sokolac nula, Banjaluka, Sarajevom, Prijedor, Tuzla, Srbac i Novi Grad tri, Bijeljina, Livno, Foča i Bihać četiri, Zvornik pet, Doboj, Zenica i Bileća šest, Višegrad sedam, Trebinje i Mostar devet, te Neum 11 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Danas oblačno i svježije

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2015

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti promjenljivo oblačno i svježije vrijeme sa sunčanim intervalima, dok je na istoku prijepodne moguća slaba kiša, a u planinama snijeg...Najviša dnevna temperatura od osam do 13, na sjeveru 15, na planinama tri, a na jugu do 17 stepeni Celzijusovih...Jutros...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.