Danas do 40 stepeni celzijusovih

Izvor: Cafe.ba, 08.Jul.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas do 40 stepeni celzijusovih

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti najtopliji dan u ovom toplotnom talasu, sa temperaturom do čak 40 stepeni Celzijusovih.

Meteoalarm u Srpskoj izdao je za danas crveno upozorenje za banjalučku i prijedorsku regiju, što znači ekstremno visoku temperaturu koja može dostizati i 40 stepeni Celzijusovih.

Ostale krajeve Srpske prati narandžasto upozorenje.

Narandžasto upozorenje predviđeno je i za ostale krajeve BiH.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<
Uveče se na sjeveru očekuje naoblačenje koje će u noći mjestimično donijeti kišu i pljuskove, te osvježenje.

Na istoku može biti i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je vedro, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 8.00 časova: Gacko i Foča 16 stepeni, Rudo, Čemerno i Sokolac 17, Šipovo, Nevesinje, Kalinovik, Istočni Drvar i Srebrenica 18, Drinić 19, Han Pijesak i Sarajevo 20, Kneževo, Bileća, Mrkonjić Grad, Višegrad i Novi Grad 21, Ribnik i Zvornik 22, Gradiška 23, Prijedor, Bijeljina, Srbac, Doboj i Trebinje 24, Banjaluka 25, Gradačac, Neum i Čapljina 26 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.