Akcije dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: Cafe.ba, 15.Nov.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcije dobrovoljnog davanja krvi

- U više gradova u BiH sutra će, povodom 16. novembra - Svjetskog dana tolerancije, biti održane akcije dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom "Krv nam je svima ista".

Akcije će biti održane u Bratuncu, Srebrenici, Istočnom Novom Sarajevu, Maglaju, Doboju, Prijedoru, Goraždu, Prozoru-Rami i Mostaru.

Iz Misije USAID-a u BiH saopšteno je da će akcija biti realizovana u saradnji sa nadležnim ustanovama za transfuziju krvi koje će obezbijediti tehničku realizaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Lokalne zajednice u kojima će akcija biti oranizovana uključene su u projekat PRO-budućnost. Povjerenje, razumijevanje, odgovornost za budućnost/ koji se sprovodi u 30 opština i gradova u BiH.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.