Tadića zbog bezbednosti operišu na VMA

Izvor: Press, 21.Dec.2010, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadića zbog bezbednosti operišu na VMA

Predsednik Srbije Boris Tadić iz bezbednosnih razloga biće operisan na Vojnomedicinskoj akademiji, dok će operaciju sprovesti tim stručnjaka iz Specijalne ortopedske bolnice „Banjica" i VMA Na kontroli je utvrđeno da šef države ima naprsnuće Ahilove tetive do 40 odsto, što je veoma ozbiljna povreda.
- Pre dva dana predsednik se sastao sa timom lekara ove dve zdravstvene ustanove. Trebalo je da se operiše u Specijalnoj ortopedsko-hirurškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bolnici „Banjica", gde je i pregledan odmah posle povrede noge, međutim u poslednjem trenutku je odlučeno da se zahvat obavi na VMA. Predsednik je svestan zainteresovanosti javnosti za njegovo zdravlje, i ne boji se ničega, ali je ipak, zbog njegove bezbednosti odlučeno da se sve to završi u operacionoj sali VMA - kaže izvor Pressa.
Predsednik države rekao je pre dva dana da će Ahilovu tetivu operisati najverovatnije sutra. Prema njegovim rečima, on je nogu povredio na košarci prošle srede, a lekari „Banjice" su mu posle pregleda savetovali da se operiše u roku od dve nedelje.
- Radi se o staroj povredi zbog koje sam trpeo bolove 15 meseci. Sada sam se dodatno povredio i moram na operaciju - rekao je Tadić na proslavi rođendana G17 Plus kada je prvi put viđen sa štakom. On je rekao i da će se odmah posle operacije vratiti svojim državničkim obavezama.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tadić sutra na operaciji Ahilove tetive

Izvor: Blic, 22.Dec.2010, 14:45

Predsedniku Srbije Borisu Tadiću sutra će na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu biti operisana povredjena Ahilova tetiva leve noge. ..Kako je saopštila pres-služba predsednika Srbije, operaciju će izvesti konzilijum lekara koji čine ortopedski hirurzi sa Klinike za ortopediju i traumatologiju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.