Tadić pozvao Vučića na tv duel

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić pozvao Vučića na tv duel

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić uputio je danas pismo predsedniku Srbije u kome ga poziva na otvoreni tv duel na temu Kosova, kako bi, kako je naveo "kao bivši i sadašnji predsednik pred javnošću ukrstili argumente povodom pitanja od najvišeg nacionalnog značaja".

Kako se navodi u saopštenju SDS, Tadić je uputio poziv Vučiću ne kao predstavnik opozicije, već kao bivši predsednik koga "svakodnevno optužuje za nacionalnu izdaju i iznosi laži o odlukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i posledicama odluka iz vremena njegovog predsedničkog mandata".

U pismu, Tadić tvrdi da nije istina da je bivša vlast tražeći savetodavno mišljenje Međunarodnog suda pravde overila kosovsku nezavisnost, zbog čega neobavezujuće i savetodavno mišljenje proglašava "voskom na koverti kosovske nezavisnosti" i pita Vučića zašto govori da je tadašnja vlast ćutala na savetodavno mišljenje Međunarodnog suda pravde.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tadić pozvao Vućiča na TV duel na temu Kosova

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2018

BEOGRAD - Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić uputio je danas pismo predsjedniku Srbije u kome ga poziva na otvoreni TV duel na temu Kosova, kako bi, kako je naveo "kao bivši i sadašnji predsjednik pred javnošću ukrstili argumente povodom pitanja od najvišeg nacionalnog značaja".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.