Tadić je ostavkom pomogao svojoj stranci

Izvor: NaDlanu.com, 07.Apr.2012, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić je ostavkom pomogao svojoj stranci

Predsednik Libralno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u subotu da je lider DS Boris Tadić mislio na svoju stranku, a ne na svoju zemlju kada je odlučio da skrati mandat i podnese ostavku na funkciju predsednika Srbije.

Jovanović je u Kraljevu na predizbornom skupu koalicije Preokret, kazao da je raspisivanjem predsedničkih izbora nakon ostavke Tadića, Preokretu oduzeta prilika da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa ljudima o političkim poslovima ozbiljno razgovara."Tu priliku oni su nam oduzeli raspisivanjem predsedničkih izbora i mi smo beskompromisno i bez ikakvog defetizma u tu kampanju ušli, jer za mene su izbori borba ideja, planova i programa, a ne plašenje Srbije nekim drugim političarima koji bi da dodju na vlast", izjavio je Jovanović na kraljevačkom gradskom trgu.Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković je kazao da je Srbija jača od povika da je Evropa neprijateljska, kao i da nema politike koja može biti neutralna. KRALJEVO, 7. aprila 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.