Tadić i Jovanović: S nama triput veće investicije

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Jovanović: S nama triput veće investicije

Nosioci liste "Savez za bolju Srbiju" Čedomir Jovanović i Boris Tadić danas su, u okviru kampanje za parlamentarne izbore, razgovarali sa građanima Aranđelovca i Batočine. Jovanović je istakao da je potrebno razgovarati sa građanima oko onoga što u Aranđelovcu, Beogradu i svakom drugom mestu u Srbiji gde se 24. aprila glasa, treba da uradi svako ko je odgovoran za sebe i svoju porodicu. Tadić je rekao da je jednostavan razlog zašto treba glasati za tu listu, a ne za Vučićevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vladu: - Bolje se živelo u naše vreme, javni dug je bio 46 odsto, a sad je 76 odsto BDP. Nismo dizali do nebesa budžetski deficit, pa ga onda spuštali na veštački način, nego je on bio pod kontrolom. Investicije su bile do tri puta veće nego u ovo vreme.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kažiprst: Šta nude Jovanović i Tadić?

Izvor: B92, 01.Apr.2016, 14:30

Beograd -- U "Kažiprstu“ od 16h u vestima gost je Nenad Milić, zamenik predsednika Liberalno demokratske partije (LDP)...Novinarka B92 Suzana Trninić sa svojim gostom razgovaraće o programu liste Savez za bolju Srbiju – šta je bolje što nude lideri stranaka Čedomir Jovanović i Boris Tadić?...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.