Tadić i Josipović zajedno gledali utakmicu

Izvor: Mondo, 22.Mar.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Josipović zajedno gledali utakmicu

Bivši predsednik Srbije i predsednik Hrvatske zajedno gledali TV prenos duela dve reprezentacije.

Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić trenutno je u Hrvatskoj, gde je u rezidenciji Ive Josipovića gledao poraz "orlova" u Zagrebu.

Predsednik Hrvatske sreo se tokom dana i sa Tomislavom Karadžićem, predsednikom Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Prvi čovek FSS uručio mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dres Srbije sa brojem "10" na leđima i njegovim prezimenom na leđima, kao i flašu "šumadijske" rakije i plaketu Saveza.

Josipović je tokom prijema istakao da su on i Tadić prijatelji i da je bivši predsednik Srbije u petak "navratio kod njega".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić kod Josipovića gledao utakmicu

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2013

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović i bivši predsednik Srbije Boris Tadić zajedno su gledali fudbalsku utakmicu Hrvatska i Srbija u kabinetu predsednika naših zapadnih komšija.

Nastavak na Sportal.rs...

Pogledajte kako su Josipović i Tadić zajedno gledali utakmicu

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2013

Nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić gledao je meč Hrvatska - Srbija zajedno sa hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem!.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.