Izvor: Glas javnosti, 06.Sep.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Dodik danas otvaraju most kod Sremske Rače

BEOGRAD- Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Republike Srpske Milorad Dodik otvoriće danas most na Savi kod Sremske Rače, najavila je pres služba predsednika Srbije.

Novi most dugačak je 440, a širok 11 metara. Izgrađen je pored starog drumsko-železničkog mosta i imaće izuzetan, ne samo privredni, značaj.

Ne znam zašto ovo radi predsednik Tadić. Kao predsednik države trebao bi da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sastaje sa sebi ravnima. Dodik je samo premijer, samo jednog od entiteta BiH. Tadić bi trebao da pošalje nekog nižeg ranga.

Nista nije cudo kad se sastanu sinovi Staljina, oni drugacije i ne mogu da deluju.

Тадићу нема равног у читавој Босни.. па је и онако све једно.

Zanima me sta li je radio Bojan Pajtic koji je po hijerarhiji ravan Dodiku [entitet u BH = pokrajina u Srbiji]

Izgleda da je sluzio kao ikebana u celom dogadjaju [Mesicev izraz].

Ili Dodik misli da je Pajtic ipak nizak nivo za njega iako su obojica samo predsednici vlada regiona/entiteta ??

Gde je Rajko Kuzmanovic predsednik entiteta RS?

Gde je predsedavajuci predsednistva drzave BH da se pozdravi sa kolegom iz susjedne drzave [mislim da je trenutno Haris Silajdjic, ali zato nije bilo bar Nebojse Radmanovica iz troclanog presednistva BH??

Zaista me zanima kako li ce izgledati kada sutra pocnu Sandzak i Vijvodina da sklapaju regionalne sporazume kao sto RS, kao regija u BH trenutno ima sa Srbijom, jer ce Srbija to morati dozvoliti u svom ustavu ako hoce u EU
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.