Tadić: Vlast zloupotrebljava radnike za Vučićev kult ličnosti

Izvor: RTS, 20.Apr.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Vlast zloupotrebljava radnike za Vučićev kult ličnosti

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić optužio je aktuelnu vlast da zloupotrebljava radnike da bi "izgradila kult ličnosti premijera Aleksandra Vučića" i da to predstavlja direktan udar na temelje demokratije.
"Oni teraju radnike da nose slike Aleksandra Vučića i da govore: 'Hvala ti, Aleksandre Vučiću!' Pa to je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u najgore vreme idolopoklonstva i izgradnje kulta ličnosti. To je kraj slobode, to je kraj civilizacije. Pa ne terajte radnike da vam se dive", rekao je Tadić.
Ocenio je da se radnici danas u Srbiji osećaju zastrašeno jer su ucenjeni otkazima ukoliko ne podrže vladajuću strukturu.
U saopštenju te stranke navodi se da je Tadić ocenio da je Srbiji dosta kulta ličnosti.
Tadić je ocenio da je konkretnim podsticajima moguće stvoriti uslove za 100.000 radnih mesta, za razliku od sadašnje vlasti, koja je u Srbiji od 2012. godine, kako smatra, stvorila 150.000 novih apsolutno siromašnih građana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.