Tadić: Tražili su da priznamo Kosovo

Izvor: S media, 13.Dec.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Tražili su da priznamo Kosovo

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Kragujevcu da je zahtev da Srbija prizna nezavisnost Kosova iznet u poslednjimn trenucima pregovora o statusu kandidata za članstvo u EU, ali da ga Srbija nije prihvatila.

Cvetković: "Fijat" privukao i druge investitore u Srbiju

Tadić i Cvetković u Kragujevcu (VIDEO)

Komentarišući izjavu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da je priznanje Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uslov da Srbija dobije kandidaturu za EU, Tadić je novinarima rekao da je taj zahtev iznet, ali ne na takav način, u poslednjim trenucima pregovora o statusu kandidata.

"Mi nismo takav zahtev prihvatili, niti ćemo ga prihvatiti", rekao je Tadić i dodao da se sada radi o jednoj političkoj borbi i da je uveren da će Srbija ubediti svoje evropske partnere da je to nemoguće.

Predsednik Tadić i premijer Cvetković obišli slobodnu zonu Grošnica u Kragujevcu. Predsedniku i premijeru predstavljna probna serija novog modela "Fijata".

(S media/Beta)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Kandidatura Srbije,   Ivica Dačić,   Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.