Tadić: Izlazak iz krize do početka 2013.

Izvor: S media, 05.Mar.2012, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Izlazak iz krize do početka 2013.

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je prema sadašnjim procenama kraj 2012. i početak 2013. godine vreme za izlazak iz krize.

Tadić na promociji Fiat-a 500 L na sajmu u Ženevi

Tadić: Bićemo članica EU u inat nevernim Tomama (FOTO,VIDEO)

Ko ima interes od prevremenih predsedničkih izbora?

Tadić je novinarim prilikom obilaska fabrike >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čokoladnih proizvoda Art ival u Zemunu kazao da je prošle godine bilo bolje jer je kriza počela da jenjava, ali da svetski ekonomisti nisu predvideli drugi udar krize koji je počeo u ovoj godini.

"U pravu će biti oni koji kažu da će kriza trajati pet godina, od 2008. do 2013. godine. Srbija je ipak održala privredu, glavu smo održali iznad vode, a mnogi su potopljeni u medjuvremenu", istakao je Tadić.

Predsednik Srbije je naglasio da sada nisu okolnosti za neki ogroman rast, ali jesu za očuvanje kapaciteta za dan kada svet izadje iz krize.

"Nijedna kriza nije trajala večno. I ova će proći i sada su procene da je kraj 2012. i početak 2013. godine vreme za izlazak iz krize", kazao je Tadić.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Fiat,   Evropska Unija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Izlazak iz krize do 2013.

Izvor: Mondo, 05.Mar.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je prema sadašnjim procenama kraj 2012. i početak 2013. godine vreme za izlazak iz krize.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.