Tadić: Građani će odlučiti da podrže budućnost svoje dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2012, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Građani će odlučiti da podrže budućnost svoje dece

VELIKO GRADIŠTE -

Lider DS i predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić još jednom je danas izrazio uverenje u pobedu na izborima 6. maja i istakao značaj turističkog i preduzetničkog potencijala istočne Srbije.

"Dunav ima veliki i turistički i transportni potencijal. I dalje ćemo raditi na sprovođenju Dunavske strategije i Koridoru 7, jer ulaganje u to donosi samo dobre rezultate. Kada samo prst stavite u Dunav vi ste povezani sa celim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svetom", poručio je Tadić tokom posete Velikom Gradištu.

Građanima okupljenim u centru grada Tadić je poručio da je uveren u pobedu na izborima "zbog toga što smo sve vreme bili dosledni". "Građani će na kraju odlučiti da podrže izvesnost i budućnost svoje dece", poručio je Tadić.

Podsetivši da je u proteklom periodu urađeno mnogo - opredeljenost za EU, obračun sa organizovanim kriminalom, izgradnja autoputeva, dovođenje investitora, Tadić je istakao da će privlačenje velikih investitora i ubuduće biti jedan od glavnih zadataka, ali da u ovom kraju Srbije, gde postoji preduzetnička tradicija i sami građani treba da preuzmu deo odgovornosti za svoju egzistenciju i pokrenu poslove.

Tadić je kao poseban problem istakao tendenciju smanjivanja broja stanovnika u Srbiji, koja postoji već decenijama.

"Na jednog zaposlenog imamo jednog penzionera - to je neodrživ poredak. Moraju se ohrabrivati žene na materinstvo, uz podršku muškaraca, ali i države i svih institucija", poručio je Tadić.

On je zahvalio građanima Gradišta što su doveli svoju decu na susret s njim jer je to, kako je rekao "dokaz poverenja u politiku koju vodi".

"Politika usmerena prema deci, budućnosti, a ne prošlosti - to je naša ideologija, ideologija boljeg života", zaključio je Tadić.

Tadić će danas posetiti i Golubac i Kladovo i obići domaćinstvo Saše Mladenovića u blizini Kladova.

Sa Tadićem su u poseti ovom delu Srbije i potpredsednik DS Dušan Petrović, šefica poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju"u Narodnoj skupštini Nada Kolundžija i šef pregovaračkog tima u dijalogu Beograda i Prištine Borko Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.