Izvor: EMportal, 14.Sep.2010, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Država neće pregovarati sa Zukorlićem

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je večeras povodom poziva Muamera Zukorlića zvaničnom Beogradu da otpočnu pregovore o autonomiji Sandžaka da niko ne može da pregovara sa državom jer taj ko bi to pokušao imao bi očiglednu nameru da monopolizuje jedno pitanje jedne nacionalne zajednice.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Sa državom niko ne može da pregovora

Izvor: Studio B, 14.Sep.2010

Niko ne može da pregovara sa državom. Država je jedna i niko ne može biti pregovaračka strana državi. ..Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je večeras, povodom izjave muftije Muamera Zukorlića da je spreman na pregovore sa državom o problemima u Sandžaku, da niko ne može da pregovora sa državom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.