Tadić: Diplomate ne govore na stranačkim skupovima

Izvor: S media, 01.Nov.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Diplomate ne govore na stranačkim skupovima

Nije praksa da diplomate govore na stranačkim skupovima, ali mogu da prisustvuju, izjavio predsednik Srbije Boris Tadić. Aleksandar Konuzin je govorio na skupu SNS u Nišu.

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da nije uobičajna praksa da diplomate govore na stranačkim skupovima i na taj način prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << istupanje amabasadora Rusije Aleksandra Konuzina na skupu Srpske napredne stranke u Nišu proteklog vikenda.

Basesku: Srbija što pre u EU(VIDEO)

D S S: Napadi na Konuzina licemerni

Čanak: Proterati Konuzina iz Srbije!

"Nije uobičajna praksa da diplomate govore na stranačkim skupovima, ali jeste uobičajna praksa da prisustvuju stranačkim skupovima i tu bih ja stavio tačcku", rekao je predsednik Srbije odgovarajući na pitanje novinara u Palati Srbija posle susreta sa rumunskim predsednikom Trajanom Baseskuom.

Ruski ambasador je u subotu na skupu naprednjaka u Nišu rekao da je SNS postala jedan od glavnih pokazatelja raspoloženja građana Srbije i da je time stekla mogućnost da pravi planove opštenacionalnog karaktera, ali istovremeno i odgovornost zbog poverenja i nade koje ljudi polažu u tu političku partiju.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Aleksandar Konuzin,   Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.