Tadić: Čeda i Čanak da se izjasne o ulasku u vladu

Izvor: RTS, 11.Maj.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Čeda i Čanak da se izjasne o ulasku u vladu

Predsednik SDS-a Boris Tadić pozvao je koalicione partnere iz Saveza za bolju Srbiju da se izjasne da li će biti u vladi ili će biti u opoziciji.
"Ja to zahtevam od njih, zbog toga što ne želim da nosim bilo kakvo breme pritajene saradnje sa Vučićevom vladom", rekao je Tadić na konferenciji za novinare SDS-a.

Tadić je rekao da sve vreme ima komunikaciju sa koalicionim partnerima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i naglasio da su pre izbora imali čvrst koalicioni dogovor da neće ići u vladu sa Vučićem.
"Građani to treba da znaju, tako smo i formirali Savez za bolju Srbiju. SDS neće ući u vladu Vučića, nismo ni pozvani i sa tim stilom upravljanja Srbijom nemamo ništa", kazao je Tadić i ponovio da zahteva svih opozicionih lidera da se izjasne da li će u vladu sa Vučićem.
On je ponovio da njegova stranka sigurno neće ući u vladu premijera Vučića i poručio opozicionim liderima da je sada trenutak za objedinjavanje opozicije.
Podsetio je da je predlagao i pre izbora da opozicija izađe sa jednom listom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Čeda i Čanak da se izjasne - hoće li u vladu ili opoziciju

Izvor: Blic, 11.Maj.2016

Predsednik SDS Boris Tadić pozvao je danas koalicione partnere iz Saveza za bolju Srbiju da se izjasne da li će biti u vladi ili će biti u opoziciji...- Ja to zahtevam od njih, zbog toga što ne želim da nosim bilo kakvo breme pritajene saradnje sa Vučićevom vladom - rekao je Tadić na konferenciji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.