Izvor: S media, 23.Avg.2012, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Za DS važni i Tadić i Ðilas

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je večeras da su za DS i Srbiju važni i Boris Tadić i Dragan Ðilas.

"Čuli smo danas kristalno jasnu poruku Dragana Ðilasa da ćemo nastaviti zajedno", rekao je Šutanovac Tanjugu i odbacio navode medija da se on ovih dana opredelio za Ðilasa.

Mediji su spekulisali "da je Ðilasu, u nastojanju da smeni Tadića, posle potpredsednika demokrata Bojana Pajtića prišao i Šutanovac, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kao i da je Tadiću iz najužeg rukovodstva lojalan još samo Dušan Petrović.

Šutanovac je rekao da je za njega najvažnije da stranka pred građane izađe sa jasnim porukama i programom i ukazao da su demokrate više puta do sada održavale skupštinu i birale različita rukovodstva.

"Svakako će doći do određenih promena, pretpostavljam i u vrhu stranke, u Predsedništvu. Ali to ne treba mnogo da zamara građane, jer smo mi iz toga uvek izlazili jači", poručio je Šutanovac.

Prema njegovim rečima, u DS niko nikoga ne izdaje, već naprotiv "traže se rešenja koja treba da poboljšaju rad stranke i da u što kraćem periodu DS vrate na čelo vlade koja će imati kristalno jasan proevropski put".

Kako je objasnio, današnje poseta visokih funkcionera DS opštinskom odboru u Smederevskoj Palanci ne predstavlja početak unutarstranačke kampanje, već je reč o pružanju podrške odboru koji je postigao odlične rezultate i koji svojim radom zavređuje pažnju.

(Tanjug)

FOTO: Beta
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Važni su i Đilas i Tadić

Izvor: B92, 23.Avg.2012

Smederevska Palanka -- Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da su za DS i Srbiju važni i Boris Tadić i Dragan Đilas..."Čuli smo danas kristalno jasnu poruku Dragana Đilasa da ćemo nastaviti zajedno", rekao je Šutanovac Tanjugu i odbacio navode medija da se on ovih dana...

Nastavak na B92...

"Tadić-Đilas-Pajtić za par dana"

Izvor: B92, 24.Avg.2012, 08:36

Beograd -- Predsednik DS Boris Tadić, Dragan Đilas i Bojan Pajtić sastaće se za dva-tri dana da bi se dogovorili o upravljanju strankom, kaže funkcioner DS Goran Ješić..."Sada je došao trenutak za reorganizaciju partije koja postoji već 20 i više godina. Ne mislim samo na personalnu reorganizaciju,...

Nastavak na B92...

Uskoro sastanak Tadića, Đilasa i Pajtića

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2012

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić, njegov zamenik Dragan Đilas i potpredsednik DS Bojan Pajtić sastaće se za dva-tri dana da bi se dogovorili o upravljanju strankom, rekao je funkcioner DS Goran Ješić. ..Đilas, Pajtić i Tadić raspravljaće o budućnosti Demokratske stranke  .. .."Sada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.