Stefanović: Odlazak Tadića nije oštetio DS

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Odlazak Tadića nije oštetio DS

Šef Poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da odlazak Borisa Tadića nije oštetio DS i da će se to pokazati na predstojećim izborima, uprkos medijskom progonu te stranke.

Stefanović je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, rekao da DS danas u Negotinu počinje zvaničnu kampanju i da je iz te stranke izašlo samo oko 150 od ukupno 180.000 članova i odbor u Beloj Palanci.

Stefanović je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da DS ima odličnu ponudu za izlazak iz krize i dobar program u oblastima ekonomije, zapošljavanja, poljoprivrede, energetike i školstvu i da je DS jedina alternativa vlasti.

On je naveo da je DS "pod medijskim i drugim progonom već godinu i po dana", da je žrtva negativne kampanje, da su protiv DS iznete najmonstruoznije optužbe u tabloidima, preko kojih se blate politički protivnici i "hapse ljudi" i da je zbog toga podneo tužbu.

Stefanović je upitao koji dokaz je iznet da je predsednik DS Dragan Đilas "milijarder, da je ukrao pare grada Beograda i da je uvećao bogatstvo".

Stefanović je ocenio da u zemlji ne postoje institucije, koje mogu da se bave istraživanjima, kao što su tužilaštvo, sud ili policija, nego da "postoji samo volja jednog čoveka".

Stefanović je rekao da SNS ne prihvata nikakvu kritiku i upitao zašto je poskupela struja za 11 odsto i zbog čega su računi za električnu energiju nejasni.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.