Srbi sa Kosova kod predsednika Tadića!

Izvor: S media, 23.Okt.2011, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi sa Kosova kod predsednika Tadića!

Lideri opština sa severa Kosova susrešće se danas popodne sa predsednikom Borisom Tadićem, najavio predsednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić.

Predsednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić izjavio je da bi predsednici opština sa severa Kosova danas u 18 sati bi trebalo da se sastanu sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Mirna noć na barikadama, Kfor dovezao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bager

Srbi zovu Tadića da se uključi

SNV: Boris Tadić je u službi zapada

Ristić je to rekao građanima na barikadi u Jagnjenici.

Prema njegovim rečima, predstavnici lokalne samouprave sa predsednikom Srbije razgovaraće o prevazilaženju krize na severu.

Srbi na severu, prema Ristivćevim rečima, od predsednika očekuju podršku njihovom stavu da na prelazima na severu Kosova ne treba da budu kosovski carinici i policajci.

Predsednik Republike je pre dva dana saopštio stav države Srbije da Kforu treba omogućiti slobodno kretanje i snabdevanje njegovih jedinica, kao i slobodno kretanje Euleksa, ali samo ukoliko ne prevozi kosovske carinike i policajce na administrativne prelaze.

Srbi su posle 16 časova postavili novu barikadu prema administrativnom prelazu Brnjak.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.