SDS: Članovi DS-a da podrže Tadića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Članovi DS-a da podrže Tadića

Socijaldemokratska stranka (SDS) pozvala je danas sve članove i simpatizere DS-a da podrže opozicioni blok koji se okuplja oko SDS i njenog lidera Borisa Tadića.

"Lider DS Bojan Pajtić je na ovaj poziv odgovorio opet napadajući opoziciju, ali verujemo da postoji veliki broj članova i simpatizera DS koji u našem pozivu prepoznaju iskrenu nameru stvaranja snažne opozicione opcije", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SDS-a.

Iz te stranke navode i da je nužno oživljavanje opozicije u Srbiji.

"Ne želimo da se poput Pajtića bavimo napadima na opoziciju, jer je predmet naše kritike bila i ostala ova vlast. Ne moramo ni, poput Pajtića, potpisima da se zaklinjemo da nećemo ući u vladu sa SNS, jer smo to već pokazali", poručuje SDS.

SDS je pozvala članove i simpatizere DS-a, koji žele da podrže "stvarnu opoziciju", oživljavanje opozicije i neophodne promene pozivamo da im se pridruže "da zajedno nastave misiju u kojoj su zaustavljeni 2012. godine".

"O našem opozicionom delovanju govore naša dela, a ne prazne reči, a o snazi našeg zajedničkog delovanja govore uspesi i rezultati koje smo u prošlosti zajedno postizali", zaključuje se u saopštenju SDS-a.

Pajtić je ranije izjavio da neće da razgovara sa Tadićem, koji mu je prethodno poručio da može da mu se obrati za razgovor u svakom trenutku o eventualnoj saradnji, pod određenim uslovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pajtić najavio konferenciju socijaldemokrata i demokrata iz regiona u Beogradu

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 14:45

Lider DS Bojan Pajtić najavio je danas da će 6. i 7. novembra u Beogradu biti održana konferencija, koju organizuju Demokratska stranka i Partija evropskih socijalista, a kojoj će se naći socijaldemokratske i demokratske stranke regiona i Zapadnog Balkana...Dobili smo potvrdu u Briselu da će na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.