Razbijen izlog stranke Borisa Tadića u Kragujevcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijen izlog stranke Borisa Tadića u Kragujevcu

Nepoznati počionici razbili su izlog stranke Borisa Tadića u Kragujevcu, koja od pre nekoliko dana ima naziv Socijaldemokratska stranka umesto doskorašnjeg imena Nova demokratska stranka.

U centru grada, na staklu od prostorija stranke je slika Borisa Tadića preko čijeg je čela napravljena rupa, najverovatnije kamenom.

Predstavnik te stranke i narodni poslanik iz Šumadije Aleksandar Senić u telefonskoj izjavi Tanjugu je rekao da je izlog stranke razbijen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u noći između 10. i 11. oktobra.

"Slučaj smo prijavili policiji i od njih očekujemo da budu ekspeditivni i da u što kraćem vremeskom roku otkriju počionice", rekao je Senić.

Portparol Policijske uprave u Kragujevcu Slobodan Lazarević Tanjugu je rekao da su predstavnici te stranke danas oko podneva prijavili da je razbijen izlog na prostorijama stranke i dodao da je u toku uviđaj.

Stranka Borisa Tadića u kragujevačkoj Skupštini ima jednog odbornika, koji se, bar zvanično, nije opredelio da li će, u aktulenoj politickoj situaciji u Kragujevcu, svoj glas dati trenutnoj vlasti ili budućoj većini, čiji je formiranje ovih dana najavljeno.

Odbornik Tadićeve stranke u sadašnjem skupštinskom sazivu je u opoziciji, a stranka je odbornički mandat osvojila na samostalnoj listi "Izbor za bolji Kragujevac-Boris Tadić".

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović pre dva dana je, gostujići na Televiziji Kragujevac, izjavio da ima podršku 41 od ukupno 87 odbornika, odnosno, da većinu od 44 odbornika ima SNS.
Pogledaj vesti o: Nova socijaldemokratska stranka,   Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.