Preteće poruke Tadiću nakon hapšenja Karadžića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preteće poruke Tadiću nakon hapšenja Karadžića

BEOGRAD - Predsedniku Srbije Borisu Tadiću nakon hapšenja haškog optuženika Radovana Karadžića upućeno je mnoštvo pretećih poruka, potvrđeno je danas agenciji Beta u Pres službi predsednika.

Kako je rečeno, pretnje su upućene elektronskom poštom na zvaničan mejl pres službe predsednika.

"Ti si mrtav čovjek Borise", jedna je od poruka koju je potpisao Beatović Nebojša iz Banjaluke.

U drugoj poruci se navodi da je zbog hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Karadžića Tadić "sebi potpisao smrtnu presudu" i da će" svi izdajnici platiti glavom".

Među pretećim porukama ima i onih u kojima se navodi da će Tadića zadesiti Božja kazna i da je na njega "bačeno prokletstvo". Tu poruku je potpsao Ilija Ristelić iz Bijele.

Radovan Karadžić uhapšen je u ponedeljak 21. jula u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Radovanom potpisuješ sebi smrtnu presudu“

Izvor: Glas javnosti, 27.Jul.2008, 10:37

BEOGRAD - „Ti sebe nazivaš Srbinom?! Izdao si ceo srpski narod! Ako bog da, završićeš ko Đinđić!“, samo je jedna od brojnih poruka, i to „pristojnija“, koje su putem interneta stigle na adresu predsednika Srbije Borisa Tadića od kada je uhapšen haški optuženik Radovan Karadžić...Pretnje...

Nastavak na Glas javnosti...

Mila Cicak negira da je bila ljubavnica Radovana Karadžića

Izvor: Kurir, 27.Jul.2008

BEOGRAD, 26. jula 2008. (Beta-AP) - Mila Cicak, za koju srpski tabloidi navode da je bila ljubavnica uhapšenog haškog optuženika Radovana Karadžića, negira da je bila s njim u ljubavnoj vezi i kaže da se ceo njen svet srušio kada je otkriveno da je čovek s kojim se družila i kojeg je poštovala,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.