Poništiti deklaraciju o mirenju sa SPS

Izvor: Mondo, 19.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poništiti deklaraciju o mirenju sa SPS"

Zoran Živković ocenio da je potpisivanje deklaracije o pomirenju DS i SPS 'nerazuman, nemoralan i nestatutaran čin predsednika DS Borisa Tadića'. 'Ljudi iz DS mogu i moraju da spreče tu deklaraciju na sledećoj sednici Glavnog odbora ili na sledećoj sednici Skupštine stranke', rekao je Živković, koji smatra da treba videti da li 'u celoj ovoj prljavoj stvari ima mesta i za disciplinsku odgovornost'.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stranke različito o pomirenju DS-a i SPS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2008

Lideri Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije, Boris Tadić i Ivica Dačić, potpisali su u subotu Deklaraciju o političkom pomirenju tih stranaka. Komentarišući potpisivanje deklaracije predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Dra&scar ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.