Najveća tekovina uspostavljanje institucija

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2011, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća tekovina uspostavljanje institucija

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da je najveća tekovina promena od 5. oktobra 2000. to što su uspostavljene i učvršćene demokratske institucije, a da je najveći neuspeh to što nije promenjen sistem vrednosti.

Nakon promotivnog leta prvog civilnog aviona koji je sleteo na aerodrom "Morava" kod Kraljeva, Tadić je ocenio da vlast u Srbiji nikad više neće morati da se menja na ulici, već isključivo na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izborima.On je izrazio žaljenje zbog toga što je svetska ekonomska kriza povećala nezaposlenost u Srbiji i da će zadatak u narednom periodu biti ublažavanje tog problema.Govoreći o značaju kraljevačkog aerodroma koji će od naredne godine moći da se koristi za civilni saobraćaj, Tadić je rekao da će to izuzetno koristiti za privlačenje stranih investicija i oporavak privrede tog dela Srbije. KRALJEVO, 5. oktobra 2011. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.