NASTAVLJA SE OSIPANJE DS: Bivši predsednik RIK napustio Đilasa!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE OSIPANJE DS: Bivši predsednik RIK napustio Đilasa!

Grgić je kao razlog naveo da rukovodstvo Demokratske stranke ne uspeva da odgovori na izazove političkog trenutka

BEOGRAD - Bivši predsednik Republičke izborne komisije Predrag Grgić je napustio Demokratsku stranku i najavio da će političku karijeru nastaviti u partiji koju formira nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić, saopštila je danas informativna služba Tadićeve stranke u osnivanju.

Grgić je kao razlog naveo da rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Demokratske stranke ne uspeva da odgovori na izazove političkog trenutka.

"Uprkos porukama iz vrha Demokratske stranke da je demokratija na staroj adresi, moj je utisak da se demokratija sa te adrese odselila", izjavio je Grgić.

On je naveo da će pokušati da pruži doprinos formiranju zdrave demokratske opcije, zalažući se za vrednosti u koje je oduvek verovao.U saopštenju se tvrdi da je potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora u Novom Sadu Milenko Ljubičić napustio Demokratsku stranku i pridružio se timu okupljenom oko Tadića.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE OSIPANJE DS: Bivši predsednik RIK prešao kod Tadića!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

Grgić je kao razlog naveo da rukovodstvo Demokratske stranke ne uspeva da odgovori na izazove političkog trenutka..BEOGRAD - Bivši predsednik Republičke izborne komisije Predrag Grgić je napustio Demokratsku stranku i najavio da će političku karijeru nastaviti u partiji koju formira nekadašnji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.