Mnogo optužuju Filipa Vujanovića

Izvor: S media, 15.Maj.2010, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo optužuju Filipa Vujanovića

Potpredsednik crnogorske vlade Svetozar Marović izjavio je da zna da nije bilo "tajnih" susreta predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića i predsednika Srbije Borisa Tadića.

"Ono što znam je da nije bilo 'tajnih' susreta u konkretnom slučaju", kazao je Marović u intervjuu za današnje podgoričke Vijesti.

Prema rečima Marovića, "često se na neformalnim susretima pripremaju ozbiljne stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za formalne susrete".

Marović je rekao da je informacija o "tajnoj" poseti Vujanovića Tadiću "mogla da dodje odredjenim službenim kanalima".

"Vi ne možete sakriti da se vozite avionom, ne možete sakriti da u svakoj zemlji, na aerodromima, postoje odredjene službe, tako da mislim da se tu ne radi ni o čemu drugom nego o nečemu što ništa nije tajno", rekao je Marović.

On je ocenio da se "prema predsedniku Vujanoviću nastoji formirati dosta optužbi koje nisu tačne".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Marović: Nije bilo tajnih susreta Vujanović i Tadića

Izvor: Blic, 15.Maj.2010

Nije bilo "tajnih" susreta predsednik Filipa Vujanovića sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, izjavio je potpredsednik crnogorske vlade Svetozar Marović. ..Marović je podgoričkim "Vijestima" rekao da se "često na neformalnim susretima pripremaju ozbiljne stvari za formalne susrete"..."Ono što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.