Milanović: Nisam kandidat za potpredsednika SDS

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Nisam kandidat za potpredsednika SDS

Jedan od osnivača Socijaldemokratske stranke i predsednik Opštine Svilajnac Predrag Milanović demantuje medijske spekulacije da je kandidat za potpredsednika stranke.

- Po Statutu Socijaldemokratske stranke predsednik predlaže potpredsednike SDS. Nisam razgovarao na tu temu sa Borisom Tadićem, a moj prvi politički cilj je da vodim Svilajnac do izbora 2016 godine, imajući u vidu situaciju u kojoj je opština posle katastrofalnih poplava u maju - prokomentarisao je Milanović.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nisam u trci za potpredsednika SDS

Izvor: B92, 11.Okt.2014

Jedan od osnivača Socijaldemokratske stranke i predsednik Opštine Svilajnac Predrag Milanović demantuje spekulacije da je kandidat za potpredsednika stranke..."Po Statutu Socijaldemokratske stranke predsednik predlaže potpredsednike SDS. Nisam razgovarao na tu temu sa Borisom Tadićem, a moj prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.