Marković: Razgovarano o ekonomiji, pregovori se nastavljaju

Izvor: S media, 22.Jun.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Razgovarano o ekonomiji, pregovori se nastavljaju

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas posle sastanka koalicije oko socijalista s Demokratskom strankom o novoj vladi da je razgovarano o ekonomskom programu i da će pregovori biti nastavljeni sledeće sedmice.

Tadić - Dačić: Vlada DS i SPS sve izvesnija

Sastanak Tadića, Dačića, Krkobabića i Markovića

URS i DS približili stavove o budućoj vladi

Marković je agenciji Beta rekao da su na sastanku bili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << lideri koalicije oko socijalista Ivica Dačich, Jovan Krkobabić i on, a u ime DS-a predsednik te stranke Boris Tadić.

"Nije tako jednostavno napraviti vladu", rekao je Marković govoreći o tim razgovorima, ali nije želeo da daje nikakve druge detalje.

(Beta)

Foto:Beta
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

DS i SPS: Intenziviramo razgovore

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jun.2012

BEOGRAD - "Nije tako jednostavno napraviti vladu", rekao je Dragan Marković govoreći o tim razgovorima, ali nije želeo da daje nikakve druge detalje.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.