M:TEL PRIMER DOBRE INVESTICIJE SRBIJE I CRNE GORE

Izvor: Kurir, 09.Jul.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"M:TEL" PRIMER DOBRE INVESTICIJE SRBIJE I CRNE GORE

PODGORICA - Predsednici Srbije i Crne Gore Boris Tadić i Filip Vujanović posetili su juče kompaniju "M:tel" i tom prilikom istakli da je to primer dobre investicije iz Srbije u Crnu Goru.

"Radujem se što vidim kako dobro funkcionišu srpske investicije u regionu i u Crnoj Gori. "M:tel" nije samo srpska kompanija, već i crnogorska, obezbeđujući građanima posao i ostvarivanje veza sa svojim bližnjim", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tadić nakon obilaska kompanije.

On je kazao i da "M:tel" pomaže crnogorskom sportu, kao i zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Predsednik Vujanović je kazao da se raduje što je jedna sjajna investicija Srbije ovako kvalitetno primljena u Crnoj Gori.

Crnogorski predsednik se zahvalio "Telekomu Srbija" na mnogim vrednim sponzorstvima koje su učinili u Crnoj Gori, posebno izdvojivsi podršku crnogorskom sportu.

Direktor "Telekoma Srbija" Branko Radujko rekao je da je poseta dvojice predsednika poruka građanima Crne Gore da je "M:tel" domaća kompanija i da imaju prijatelje u Srbiji.

"Naše opredeljenje je da pored prihoda i profita, doprinesemo modernizaciji biznisa i u Srbiji i u CG i u BiH", istakao je Radujko.

Direktor "M:tela" Ljubomir Rajšić kazao je da dolazak Tadića i Vujanovića u kompaniju predstavlja ogromnu podršku za zaposlene.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.