Krstić: Janković umesto da odgovara - trabunja

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Janković umesto da odgovara - trabunja

Nebojša Krstić, nekadašnji savetnik Borisa Tadića, ušao je u oštar duel sa ombudsmanom Sašom Jankovićem na Tviteru.

Vrhunac međusobnih ironičnih prozivki je bio kada je Krstić uvredljivo rekao da Janković “trabunja”, nakon čega je zaštitnik građana prekinuo raspravu.

Povod je bio Krstićev tvit potaknut najavom da će Srbija dobiti ombudsmana za dečja prava: “Brate, ovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se umnožavaju ko mogvaji na kiši.”.

- Uuups, zamislite, predlog ne potiče ni od grozne opozicije, ni od još grđih @RodoljubSabic i ja, već od sjajne vlasti - uzvratio je Janković.

Rasprava je onda išla ovako.

Krstić: “Meni ste i vas dvojica vlast”.

Janković: “I to je tačno, ali naša dvojna priroda kontrolora vlasti (lažna nezavisnost) ne da nam da zablistamo punim sjajem”.

Krstić: “Ako vam je teško, nađite bolji posao”.

Janković: “Svašta ružno nas dvojica pričamo, ali da nam je teško to od nas još niste čuli. Vama je najteže”.

Krstić: “Teško mi je dok vas gledam kako se mučite. Šabić je na vlasti već jedno 15 godina. A i vi ste, koliko, 6? 7?”.

Kada mu Janković na ovo nije odgovorio, Krstiću je prekipelo: “Pitam zaštitnika građana koliko dugo je funkcioner, on trabunja o vlasti i opoziciji. Molim dizvineš. i da se ne ljutiš zbog radi pitanja.”.

- Oh, pa vi nastavljate?! Ja neću. Sapienti “trabunjanja” sat - završio je Saša Janković.

Krstić je i na to imao reakciju: „Ups! Nisam pitao da li smem da pišem to što pišem“.

Nebojša Krstić već duže vreme preko društvenih mreža i u medijima proziva zaštitnika građana Sašu Jankovića i poverenika za informacije Rodoljuba Šabića. Uglavnom ih kritikuje zbog toga što su, po njemu, suviše dugo na čelu tih nezavisnih institucija i pita se „da li su njih dvojica svete krave“.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.