Krkobabić: Vlada za nekoliko dana

Izvor: Glas javnosti, 24.Jun.2012, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Vlada za nekoliko dana

BEOGRAD - Predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić uveren je da će za nekoliko dana biti formirana vlada, a razlog za optimizam crpi iz rešenosti iskazanoj na sastanku koalicije SPS-PUPS-JS sa predsednikom DS Borisom Tadićem.

"Danas i sutra neće biti razgovora o vladi jer treba da se okupi širi krug ljudi koji treba da se uključe u razgovore. Ja vam, međutim, za sada neću reći o kome je reč", rekao je Krkobabić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
On je ponovio da bi za nekoliko dana Srbija mogla da dobije vladu, ali nije želeo da precizira za koliko.

"Optimista sam da ćemo za nekoliko dana formirati vladu, ali ne znam i ne mogu da kažem precizno za koliko", zaključio je Krkobabić.

Lideri koalicije SPS-PUPS-JS razgovarali su sinoć o formiranju parlamentarne većine sa predsednikom demokrata i složili se da razgovore nastave i intenziviraju - kako bi vlada bila formirana što pre.

Predsednik socijalista Ivica Dačić rekao je Tanjugu posle razgovora da je bilo reči o formiranju parlamentarne većine, na osnovu ranije postignutog dogovora, o ciljevima i strukturi vlade.

"Naša koalicija je odavno izrazila saglasnost da, ako vlada bude formirana sa DS - kao najvećom strankom u koaliciji - da ta stranka treba da ima mesto premijera, predsednika DS Borisa Tadiča i svoj stav nije menjala niti će ga menjati", istakao je Dačić.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković je rekao da se razgovaralo o ekonomskom programu i potvrdio da premijersko mesto pripada demokratama.

e jadni smo mi kade smo spali na tebe...ti da nas vadis iz krize.....

Molim mladje koleg iz Krkobabiceve stranke da ga nauce da kaze nesto drugo osim sto svaki dan ponavljaa "Vlada za nekoliko dana"

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.