Ja njemu: Gde si, Điki, on meni: Gde si, Boki

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja njemu: 'Gde si, Điki', on meni: 'Gde si, Boki'"

Ja nikada neću odustati. Imaćemo opšte izbore u DS i više kandidata, jer je potreban novi legitimitet ljudima koji vode DS, ali ja neću doprineti cepanju stranke, rekao je predsednik DS Boris Tadić i objasnio da će na sutrašnjoj sednici GO DS biti definisano kako će se birati novo rukovodstvo, prenosi Smedia.

Tadić: Nikada neću odustati. Imaćemo opšte izbore u DS i više kandidata; s Đilasom sam u dobrim odnosima

 

Kako je rekao, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Draganom Đilasom je u dobrim odnosima. On je njihov odnos opisao:

- Ja sam se danas pozdravio sa njim i nas odnos je korektan. Ja sam njemu rekao gde si Điki, a on meni gde si Boki, kazao je Tadić.

 

Tadić je rekao da će se sutra raspraviti svačija odgovornost u protekle četiri godine.

- Ja sam do ovih izbora uvek preuzimao svu odgovornost na sebe za sve što se dešavalo i za svaki izborni rezultat. Ovoga puta nisam mogao i rekao sam da zbog svih okolnosti i krize ne mogu da preuzmem svu odgovornost na sebe. Zato ćemo sutra raspraviti svaki pojedinačni govor i svaki pojedinačni rezultat, bio je izričit Tadić.

 

Inače, danas je rešeno da sednica Glavnog odbora bude zatvorena za javnost.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.