Dulić Tadiću: Majke mi , nisam kriv

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić Tadiću: Majke mi , nisam kriv

Biši ministar Oliver Dulić dao garancije predsedniku DS Borisu Tadiću da nije umešan u krivična dela.

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je od funkcionera te stranke i bivšeg ministra Olivera Dulića dobio garancije da nije umešan ni u kakvo krivično delo i da DS solidarno stoji iza svakog svog člana dok sud ne presudi da je kriv.

Tadić je rekao da eventualni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sudski proces protiv Dulića, osumnjičenog za zloupotrebe prilikom izdavanja dozvola za postavljanje optičkih kablova duž trasa državnih puteva, treba da bude transparentan.

"Pozicija Demokratske stranke i moja lična u vezi sa Oliverom Dulićem je pre svega principijelna - niko nije kriv dok se ne dokaže krivica", rekao je Tadić za internet portal Pinkonlajn koji je danas počeo da radi.

Osvrnuvši se na pisanje medija o slučaju Olivera Dulića, Tadić je upozorio da šikaniranje i blaćenje ljudi kroz žutu štampu narušava osnovne civilizacijske principe i da to što se dešava Duliću može da se desi bilo kome u budućnosti ako se ne vodi računa o pretpostavci nevinosti.

Tužilaštvo za organizovani kriminal sumnjiči bivšeg ministra životne sredine i prostornog planiranja Olivera Dulića da je prilikom izdavanja dozvola za postavljanje optičkih kablova favorizovao slovenačku firmu Nuba invest.

Pored Dulića osumnjičeni su njegov tadašnji pomoćnik ministra Nebojša Janjić i vršilac generalnog direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

(Beta Foto Tanjug Nemanja Jovanović)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dulić Tadiću: Majke mi, nisam kriv

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012

Biši ministar Oliver Dulić dao garancije predsedniku DS Borisu Tadiću da nije umešan u krivična dela...Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je od funkcionera te stranke i bivšeg ministra Olivera Dulića dobio garancije da nije umešan ni u kakvo krivično delo i da DS solidarno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.