Đurišić sa Arievim o ulozi medija u kampanji

Izvor: Studio B, 05.Apr.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurišić sa Arievim o ulozi medija u kampanji

Predsednik Poslaničke grupe Boris Tadić - Socijaldemokratska stranka, Zajedno za Srbiju Marko Đurišić razgovarao je u Domu Narodne skupštine sa članovima predizborne posmatračke misije PS SE o medijskoj slobodi i ulozi medija u predizbornj kampanji.

Delegaciju PSSE predvodi predsedavajući Volodimir Ariev, a iz skupštine je aopšteno da je u razgovoru bilo reči o sprovođenju izbora u fer i demokratskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << atmosferi.

Narodni poslanik Marko Đurišić je, kako se navodi, ukazao na važnost poštovanja principa jednake zastupljenosti političkih partija u medijima tokom predizbornog perioda.

Đurišić je, kako se navodi, govorio i o učešću političkih stranaka u predizbornom procesu i objasnio članovima predizborne posmatračke misije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope način izdvajanja budžetskih sredstava za finansiranje aktivnosti političkih stranaka tokom izbornog ciklusa.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.