Đilas: Tadić će voditi novu vladu

Izvor: RTS, 20.Jun.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Tadić će voditi novu vladu

Teško da iko u Srbiji zna kada će biti formirana vlada i ko će biti u njoj, kaže gradonačelnik Dragan Đilas. Veruje da će je predvoditi lider DS-a Boris Tadić.

Zamenik predsednika Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da veruje da će novu vladu predvoditi lider DS Boris Tadić, dodajući da će pred tom vladom biti dosta izazova.

"Nova vlada, za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << verujem da će je predvoditi Boris Tadić i da će biti formirana na način na koji bih ja to lično želeo, imaće tešku situaciju, ali i veliki izazov ako želi da radi iskreno i pošteno u korist građana i privrede", rekao je Đilas na skupu koji je organizovala Srpska asocijacija menadžera.

On je dodao da teško da iko u Srbiji zna kada će biti formirana vlada i ko će biti u njoj i poručio da nova vlada ne sme da širi demagogiju koja će ubiti domaću potrošnju, uz šta ide i ukidanje domaće privrede.

Nova vlada, prema njegovim rečima, mora da obezbedi stabilan kurs dinara, mora da štedi na državi i da uvede više reda i rada.

"Mora Srbija više da liči na Beograd, gde se zna šta je nagrada za rad, a šta kazna za nerad", rekao je Đilas.
Pogledaj vesti o: Kurs dinara

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.