Đilas: Nema razloga da ne bude vlade DS-a i SPS-a

Izvor: S media, 13.Jun.2012, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Nema razloga da ne bude vlade DS-a i SPS-a

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas ocenio je da nema razloga da se ne formira vlada Srbije u kojoj će premijer biti Boris Tadić, a u kojoj će koalicija oko Socijalističke partije Srbije imati veću odgovornost i više resora.

"Smatram da taj posao treba da se završi u narednim danima, što je moguće pre. Imali smo dobre razgovore i precizirali osnove tog programa", rekao je Djilas za televiziju B92.

Pajtić: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << U Demokratskoj stranci nema klanova

Kolundžija: DS neće po svaku cenu u vladu

DS i SPS: Treći i četvrti partner znaće se ovih dana (VIDEO)

Đilas je dodao da taj program podrazumeva da neće biti zamrzavanjaplata i penzija i da će se voditi politika koja podrzaumeva da će štedeti država, a ne gradjani, jer oni nemaju odakle da štede.

"Treba da sa tom politikom izadjemo pred gradjane i iskreno im kažemo - vremena su teška, a mi ćemo da radimo najbolje što znamo. Treba nam vaša podrška, kritikujte kada ne valja, ali hajde da pokušamo nešto zajedno da uradimo", rekao je Djilas.

Nakon ponovnog izbora za gradonačelnika Beograda, Djilas je najavio da će na čelu glavnog grada nastaviti da radi ono što je radjeno do sada, odnosno da će se i dalje ulagati u razvoj infrastrukture, zapošljavanje, razvoj poljoprivrede i poboljšanje položaja socijalno najugroženijih. Opširnije OVDE.

(Beta)

FOTO:Beta
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.