Dinkić: Verovao sam da akcije vrede 1.000 evra

Izvor: Glas javnosti, 30.Dec.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Verovao sam da akcije vrede 1.000 evra

BEOGRAD - Ministar ekonomije Mlađan Dinkić demantovao da je navodno obećao da će građani dobiti od besplatnih akcija 1.000 evra da bi Boris Tadić pobedio na predsedničkim izborima.

On tvrdi da je beogradski list Danas u intervjuu pod naslovom "Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Tadića sam obećavao 1.000 evra" stavio u naslov nešto što nije rekao, istrgnuvši ga iz konteksta intervjua.

Ministar ekonomije je u "Kažiprstu" B92 rekao da su njegovu izjavu iskoristili za manipulacije njegovi politički protivnici.

Dinkić je u emisiji "Kažiprst" istakao da je duboko verovao da građani mogu da dobiju besplatne akcija u vrednosti od 1.000 evra i da i danas smatra da bi te akcije toliko vredele da nije bilo svetske ekonomske krize.

Ističući da mu je žao što je DS na bazi nekorektnog naslova izvela zaključke da se iza nekoga zaklanja, Dinkić je naglasio da mu nikada Tadić nije tražio da to obeća, nego da je sam preuzeo celu odgovornost i da sam plaća političku cenu.

On je naveo da je objavljena laž konstrukcijom koja implicira da je namerno lagao da bi Tadić dobio izbore, jer to nikada ne bi učinio ni za koga da bi dobio neke političke poene, podsetivši da na predsedničkim izborima nije ni učestvovao i da to obećanje nije bilo namenjeno stranci.

Istrgnuto iz konteksta. Nije mislio al je rekao. Ministar Ekonomije?? Mislio je da Akcije imaju vrednost. Po ovim izjavama se vidi koliko je dobar ekonomista i jos bolji ministar za sebe i svoj privatni konto ali za Srbiju i Srpski Narod ?? Secam se jos jednog Zvanicnog lica koje je svojevremeno pred TV gledaocima zapada trazio da se bombarduje Srbija dok Milosevic ne padne, nema veze sto se ubija srpski narod vazno je da Milosevic padne i da on dodje na vlast a posle toga da tvrdi da on takvu izjavu nije dao?

bravo...

Ministre, ministre...

...procena katastrofalna.

Strucnjak u domenu koji je vas ZNA, ne nabada otprilike. Izjavom "mislio sam" stavljate sebe u situaciju da mi obicni gradani mislimo da smo kod piljara.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.