DS: Krstić se ispisao na lični zahtev

Izvor: Blic, 21.Okt.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Krstić se ispisao na lični zahtev

Demokratska stranka potvrdila je da je Nebojša Krstić, nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije i demokrata Borisa Tadića, na lični zahtev istupio iz DS.

Krstić je o napuštanju stranke obavestio Opštinski odbor Voždovac u martu prošle godine, što je u DS i evidentirano.

Sekretar DS Milan Popović kaže za "Blic" da obrazac za ispisnicu ne postoji, ali da postoje pisani tragovi o tome da li je neko, i zbog čega, napustio stranku.

- Tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su razloga za ispisivanje: disciplinski postupak posle koga neko može da bude ispisan ili ne, lični razlozi i, ne daj Bože, nečija smrt - kaže Popović.

Kako navodi, u Krstićevom slučaju to su bili lični razlozi, kako je u mejlu koji je poslao stranci i naveo.

- Taj mejl je iz opštinskog odbora na Voždovcu prosleđen centrali stranke u Krunskoj, koja je dokument evidentirala i zavela. Radi se o njegovom mejlu preko koga je godinama unazad komunicirao sa strankom. Posle toga, u stranačkoj dokumentaciji, Krstić je naveden kao iščlanjen - navodi Popović, istakavši da ne razume zašto Krstić uporno tvrdi da je član stranke.

Prethodna dva dana buru u javnosti i na društvenim mrežama podigli su Nebojša Krtić i Dragan Šutanovac, najpre se prepucavajući oko Šutanovčevog komentara o radu nekadašnjeg šefa Tadićevog kabineta, pokojnog Miodraga - Mikija Rakića.

Nakon toga, rasprava je nastavljena i oko Krstićevog članstva u DS.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.