Čeda: Vreme je za novog predsednika Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda: Vreme je za novog predsednika Srbije

Kandidat Liberalno-demokratske partije za predsednika Srbije Čedomir Jovanović ocenio je da je vreme da se, posle osam godina mandata Borisa Tadića, izabere novi predsednik.

"Istina je da je Tadić osam godina predsednik Srbije. Istina je da je u toj Srbiji bio i predsednik i premijer i sudija i tužilac i Đoković... Mislim da je posle osam godina vreme da izaberemo novog predsednika", rekao je Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Požarevcu.

Stranka na čijem je čelu je navela da je Jovanović ocenio da predstojeći izbori nisu sukob političara nego sukob dve ideje.

"Biramo između načina na koji smo živeli do sada i mogućnosti da živimo drugačije. Između ideje da političari treba da žive život umesto građana i ideje da političari prestanu da građanima oduzimaju pravo na normalan život. I zato je izbor na tom glasačkom listiću zapravo vrlo jednostavan i sužen", rekao je Jovanović.

Jovanović je rekao da je "pružio ruku" Tadiću i Nikoliću sa željom da se dogovore, ali su oni to odbili.

"Ta ruka ostaje pružena ali ne njima, nego onima koje su oni predstavljali a danas više ne predstavljaju", rekao je Jovanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.