Ambasador Azerbejdžana kod predsednice Skupštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2010, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Azerbejdžana kod predsednice Skupštine

BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Slavica Đukić-Dejanović primila je danas ambasadora Azerbejdžana Eldara Hasanova, pošto je on predao akreditivna pisma srpskom predsedniku Borisu Tadiću, saopšteno je iz Narodne skupštine Srbije.

Dvoje zvaničnika je konstatovalo da bi trebalo unaprediti parlamentarnu i ekonomsku saradnju Srbije i Azerbejdžana, a novoimenovani ambasador je preneo poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsednika azerbejdžanskog parlamenta Slavici Đukić-Dejanović da poseti Baku, što je ona "sa zadovoljstvom prihvatila".

Takođe je naglašeno da predstojeća poseta Tadića Azerbejdžanu pruža mogućnost da se razmotre svi aspekti bilateralne saradnje, pa i ekonomske.

Hasanov je poručio da Azerbejdžan pruža punu podršku Srbiji u vezi sa nepriznavanjem nezavisnosti Kosova i obavestio je da je u parlamentu Azerbejdžana formirana Grupa prijateljstva sa Srbijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.