VIDEO: Cene droge na fasadi vrtića u Zemunu

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Cene droge na fasadi vrtića u Zemunu

Sprejom ispisan cenovnik narkotika, koji je osvanuo na fasadi zemunskog vrtića "Zeleni bor" zabrinuo je roditelje i meštane ovog kraja.

Kako pišu "Novosti", nakon prijave Predškolske ustanove "Dr Simo Milošević", kojoj ovaj vrtić pripada, policija je izašla na teren, a nakon što oni obave svoj deo posla, iz obdaništa će ukloniti sporni grafit.

Čitava lista narkotika od brida, skanka, spida, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << eksera, LSD, kokaina pojavila se na dvorišnom zidu obdaništa. Iako mališani ne razumeju ovaj natpis, roditelje brine da li se sumnjive grupe okupljaju i cirkulišu oko zgrade.

U vrtiću su naveli da se i ranije dešavalo da na zidu osvane grafit, ali nikada do sada sa ovakvom porukom.

Podsetimo da je nedavno u Novom Sadu osvanuo mural na kom su bili oslikani naoružani kriminalci. Da bi ga uopšte uklonili, prema nezvaničnim saznanjima, gradske komunalne službe zatražile su asistenciju policije. Više o tome čitajte OVDE. 



Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.