Teretna vozila čekaju pet sati na Horgošu

Izvor: B92, 10.Jun.2021, 19:01

Teretna vozila čekaju pet sati na Horgošu

Beograd -- Vozači u večernjim satima mogu očekivati povremeno vlažne ili mokre kolovoze zbog najavljenih padavina i to pre svega na području Zaječarskog i Borskog okruga.

Više opreza i strpljenja će vozačima biti potrebno i na mnogobrojnim deonicama na kojima se izvode radovi, navodi AMS u saopštenju.

Tako za sutra najavljuje radove na deonici petlja Ruma - petlja Pećinci, zbog kojih će se saobraćaj odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, u smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beograd-Šid.

Do 23. juna od 18 do 6 časova izvodiće se radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica na Pančevačkom mostu na deonici Beograd - Pančevo u oba smera, ali ne i tokom noći. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena jedna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom trakom.

Do 15. juna izvodiće se radovi na redovnom održavanju deonice Bor-Žagubica, a za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, kao ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Vozila na teretnim terminalima čekaju na izlazu iz zemlje pet sati na Horgošu, dva na Batrovcima i po sat na Kelebiji i Sremskoj Rači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.