B92 saznaje: Popović otkupio dokumentaciju za RTB Bor

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92 saznaje: Popović otkupio dokumentaciju za RTB Bor

Privatizacionu dokumentaciju za RTB Bor otkupio je i kompanija balkanskog kralja bakra Milana Popovića, nezvanično saznaje B92.

Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović izjavio je juče da je do sada sedam kompanija otkupilo dokumentaciju za privatizaciju RTB Bora, a kako saznaje B92, jedna od njih je i kompanija Red metal, biznismena Milana Popovića.

Ovo nije prvi put da Popović pokazuje interesovanje za RTB >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bor, i ranije se pominjao kao mogući kupac.

U kompaniji Red metal za B92 kažu da nisu spremni da daju bilo kakve izjave u vezi sa tenderom.

Državni sekretar Stevanović u utorak je govoreći o privatizaciji borskog kombinata rekao da bi sudeći po globalnim ekonomskim kretanjima i iskustvima sa Železarom Smederevo Kinezi bi mogli da budu najozbiljniji ponuđači, naveo je Stevanović.

Dodao je da će to, ipak, zavisiti od ponuda koje će biti otvorene 20. avgusta. "Ko najbolje ponudi i za kompaniju i državu, taj će biti strateški partner kroz dokapitalizaciju", naveo je Stevanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJ BAKRA U TRCI ZA RTB BOR Milan Popović otkupio privatizacionu dokumentaciju

Izvor: Blic, 15.Avg.2018

Privatizacionu dokumentaciju za RTB Bor otkupio je i kompanija balkanskog kralja bakra Milana Popovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.