Karić stiže u Beograd nešto pre 13 sati

Izvor: Press, 30.Dec.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić stiže u Beograd nešto pre 13 sati

Bogoljub Karić će u Srbiju kao slobodan čovek doći u petak u 12.40, a njegov povratak je potvrdila i njegova partija Pokret snaga Srbije.
Foto:B92.net
U saopštenju Glavnog odbora Pokreta snaga Srbije Novi Sad navedeno je da se otkazuje novogodišnji koktel zakazan za petak u 15 časova, kako je navedeno, zbog dolaska predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stranke gospodina Bogoljuba Karića u Srbiju.
Ranije su se u medijima pojavila saznanja da će Karić u Srbiju stići u subotu, međutim i on je u saopštenju objavljenom u četvrtak pozvao medijske kuće da pošalju reportere na beogradski aerodrom u petak oko 12.45. 

Specijalni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o pritvoru i naložio povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Karićem, pošto je tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istrage vođene protiv njega.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE 11 GODINA: Karić STIGAO u Srbiju, nazdravio šljivovicom, doneo poklone (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2016

Njegov povratak je potvrdila i njegova partija Pokret snaga Srbije..16:43 - Bogoljub Karić je rekao da bi voleo da preporodi zemlju, da gradi i zaposli ljude, i da mu je za takav korak neophodan "blagoslov patrijarha Irineja"...14: 40 -  Moram malo vode da popijem, ovo nije ni malo lako – rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.