Blog: Internodium, 12.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska premijera i testiranje pretraživača www.edgios.com

Na adresi www.edgios.rs je projekat novog pretraživača koji je napravljen kod nas, naravno uz finansiranje iz inostranstva. Ovo je potpuno novi koncept građenja pretraživača. Detaljno objašnjenje ideje i kako je predviđeno da radi imate na sajtu a suština je u građenju mreže korisnika koji dele svoje resurse i informacije o sajtovima koje posećuju.
Sada smo u fazi testiranja u realnim uslovima. Zato nam treba nekoliko stotina korisnika koji će ga instalirati na svoje mašine, koristi neko vreme i putem forme na sajtu reći razvojnom timu svoje mišljenje. Molim vas da to uradite ...

Nastavak na Internodium...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Internodium. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Internodium. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.