Blog: Peđina beležnica, 15.Dec.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećanja: pisanje za časopis Svet Kompjutera

Izvor: http://pedja.supurovic.net/secanja-pisanje-za-casopis-svet-kompjutera

Časopis Svet Kompjutera je u februarskom broju 1996. imao temu broja Priprema štampe. Ne sećam se uopšte kako je uopšte došlo do ideje da i ja pišem za taj broj ali nekako se desilo, verovatno zato sam se u to vreme ja baš tim poslom bavio i to u neku ruku pionirski, na računaru radio separaciju boja i pripremu za štampu u boji. U to vreme je separacija boja za pripremu štampe rađena uglavnom, za današnje pojmove primitivnim, optičko-mehaničkim putem.
I tako se ja sa člankom „Rastriranje i separacija – Tačkice oči varaju“, na preko tri strane i to u boji, nađoh u tom probranom društvu. […]
[ ... vidi ceo članak ... ]
Related posts: Priprema za štampu QSL karte Pisanje članka sa prve strane WordPress bloga Crno-beli svet

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.