Rezultati regionalnog muzičkog konkursa Double Dare

Blog: Clubbing.rs, 26.Maj.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati regionalnog muzičkog konkursa "Double Dare"

Kulturna organizacija Mikser objavljuje rezultate regionalnog konkursa za neafirmisane bendove: „DOUBLE DARE“ – „DVOSTRUKI IZAZOV“, na koji se prijavilo čak 63 sastava iz regiona, a stručni žiri odabrao je 16 koji će nastupiti na predstojećem Mikser festivalu, koji se održava od 5. do 8. juna u Savamali, u Beogradu.
 
Prijave su stigle iz gotovo svih zemalja u regionu, a finalisti u kategoriji „Nova Snaga“, delu konkursa koji je bio namenjen mladim, autorskim bendovima, su: Armuši, Jules Verne, Late for coffee, Lorna Wing, Luz Azul, MuseTrap, Snoop Bunny & dr. G, Siempre Peligroso i Vizelj (Srbija), Media Stress (Hrvatska), Vizija (Makedonija) i Voodoo Mojo (Bosna i Hercegovina).
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.