Prvi dan Nove godine uz Orthodox Celts

Blog: Clubbing.rs, 29.Dec.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi dan Nove godine uz Orthodox Celts

Prvi dan Nove 2016. godine slavimo uz ritmove, po mnogima, najveselije muzike na svetu! 1. januara u Mikser House-u nastupa sastav Orthodox Celts, jedna od najvećih koncertnih atrakcija na ovim prostorima, koji će nas uz fuziju tradicionalne irske muzike i elemenata popa i roka na najbolji mogući način uvesti u godinu pred nama.
 
Armija fanova prati ovaj sastav već više od dve decenije, bez obzira na muzički žanr koji je nekarakterističan za ove prostore, a kvalitet Orthodox Celts-a dokazuje i činjenica da je njihova muzika inspirisala i uticala na brojne mlađe bendove širom regiona, pa i celog sveta.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.