Blog: Bašta Balkana, 06.Avg.2016, 09:02 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Pileće grudi u sosu od šampinjona i belog luka
Pržene pileće grudi u sosu od pečuraka su naš predlog za današnji ručak. Sos kojim se prelivaju komadi piletine ovde je obogaćen belim lukom, ali i balzamiko sirćetom, lovorovim listom i majčinom dušicom, što čini da ovaj specijalitet ne osvaja samo ukusom, već i fantastičnim mirisom koji otvara apetit.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.