Pikasova izlozba u Beku otvorena i 1. i 2. maja

Blog: Clubbing.rs, 01.Maj.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pikasova izlozba u "Beku" otvorena i 1. i 2. maja

Izložba keramike čuvenog španskog umetnika, Pabla Pikasa "Na Azurnoj obali", koja je postavljena od 2. februara u zgradi ''Beko'' fabrike, zbog velikog interesovanja produžena je do 13.maja 2012. Iako su 1. i 2. maj neradni dani, obaveštavamo Vas da će ''Beko''  biti otvoren, te da će svi zainteresovani i za praznik moći da poste ovu izložbu.

Ljubitelji keramike i poštovaoci umetnosti, pre nego što se eksponati presele u Dubrovnik biće u mogućnosti da u Beogradu uživaju u ovoj nesvakidašnjoj izložbi još dve nedelje. Prostor ''Beko'' fabrike je, inače, adaptiran isključivo za potrebe ove izložbe.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.